Колеги къде във София се продава Valeo съединител на разумна цена?Тук във Варна искат 628 ЛЕВА!!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Valeo съединител?
Collapse
X
-
Ето това е съединителя за тебе http://alfisti.bg/?step=module_actio..._cat=94&lang=2 100% проверен. Рискуваш да си вземеш по евтин които също става(например от 1,9JTD) и след 10 000 да си пак за смяна.Last edited by thecleaner; d.m.y г., 22:27.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Точно там съм питал Калоян!Клиентска цена 628 лева без отстъпката !Каталожен номер 821325
---------- Post added at 23:10 ---------- Previous post was at 23:06 ----------
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеЕто това е съединителя за тебе http://alfisti.bg/?step=module_actio..._cat=94&lang=2 100% проверен. Рискуваш да си вземеш по евтин които също става(например от 1,9JTD) и след 10 000 да си пак за смяна.
Аз питах за колегите от София които са си купили за околи 300-350 лева Валеото.
И не искам за 1,9 а за 2,4мотора
Да не говорим за това че на снимката съединителя не отговаря на нашия.
Благодаря за вниманието!Поздрави!Last edited by Pepko-Bepko; d.m.y г., 23:15.5 Ланчии зад гърба си!
И една Alfa 166 със смесени чуства засега!
Comment
-
Колега лесно е магазина е T&N Car от там го взех 360 лева , ако не се лъжа , но имах и проблеми малко с коаксиалния лагер , но май всичко беше от монтажа! Вземи го от тях ако го нямате този магазин във Варна ще ти го пратат по куриер
!
Alfa Romeo is a wonderful way of life!
Comment
-
Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщениеКолега лесно е магазина е T&N Car от там го взех 360 лева , ако не се лъжа , но имах и проблеми малко с коаксиалния лагер , но май всичко беше от монтажа! Вземи го от тях ако го нямате този магазин във Варна ще ти го пратат по куриер
!
5 Ланчии зад гърба си!
Comment
-
Първоначално публикувано от Pepko-Bepko Покажи съобщениеТочно там съм питал Калоян!Клиентска цена 628 лева без отстъпката !Каталожен номер 821325
---------- Post added at 23:10 ---------- Previous post was at 23:06 ----------
Колега с такива цени във Варна е пълно....!!!
Аз питах за колегите от София които са си купили за околи 300-350 лева Валеото.
И не искам за 1,9 а за 2,4мотора
Да не говорим за това че на снимката съединителя не отговаря на нашия.
Благодаря за вниманието!Поздрави!Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеНе случайно ти посочих точно усиления съединител, защото масово се слагат от 1,9 за 2,4. направи си добре сметката да няма после олеле. Има и по 350 Valeo, но си задай въпроса що има такава разлика в цените.5 Ланчии зад гърба си!
Comment
Comment